aradi_laszlo_eskuvo_riporterAradi László vagyok, esküvői fotós, fotóriporter. Korábbi grafikai tanulmányaim után 2009-ben kezdtem el komolyan foglalkozni a fotózással, a régen Artwork Pestnek – jelenleg Fotósaroknak –  nevezett iskolában digitális műtermi fotósi, majd a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiáján fotóriporteri képesítést szereztem.

Szakmai gyakorlatomat az Origonál majd a Magyar Hírlapnál töltöttem. Rengeteget köszönhetnek a gyakorlati időmnek, hisz sokat tanultam arról, hogyan tudom a legexpresszívebben megjeleníteni egy-egy pillanat hangulatát. Ezt a tudásom próbálom a lehető legmagasabb szintre fejleszteni – legyen szó egy esküvői-, családi-, vagy születésnapi fotósorozatról, nem a beállított képek és mosolyok, hanem a jól elkapott és megkomponált pillanatfelvételek lesznek azok, melyek 5-10-20 év múlva is újra és újra előcsalnak egy mosolyt, felidéznek egy szép emléket.

Egy  2010-ben a WWF Föld órája fotópályázatára nevezett fotómat közönségdíjjal, 2011-ben a The Worldwide Photography Gala Awards: Portarits & People pályázatára nevezett fotómat Gold Awards díjjal tüntették ki, utóbbi egy nemzetközileg megjelenő kiadványban is szerepel.

Photo credit: Kallos Bea