Nagyon meg vagyunk elégedve a fotókkal. Sikerült elkapnod a legjobb pillanatokat. Bevallom féltem, hogy majd nagyon kell válogatnom, hogy találjak pár fotót, amin jól nézünk ki, mert általában 10 fotóból jó ha 1 jól sikerül rólunk. De amikor megláttam a képeket el voltam ájulva. Mindet imádom és legszívesebben mindet közzé tenném! Remek munkát végeztél és mindemellett közvetlen és jó fej vagy! Csak ajánlani tudlak!

 

Muchas gracias por las fotos, han quedado estupendas. Cada momento de ese día nos ha quedado un buen recuerdo. Buen trabajo.

(Dóra és William)

_________________________________________________________________________________________________

“Az esküvőnkre egy több napos esőt követő, nem túl meleg de legalább száraz nyári napon került sor. Mivel az időjárással minden rendben volt, azért izgultunk, hogy mindenki probléma nélkül, időben odaérjen a helyszínre. Lacinak örülhettünk meg először, mert jóval a vendégek érkezése előtt befutott, így az előkészületekről is tudott meghitt képeket csinálni.

Nagyon közvetlen és rugalmas embernek ismertük meg, és az előző munkáiból kiindulva biztosak voltunk egy hozzánk passzoló végeredményben, melynek érdekében tényleg mindent meg is tett. Például a ceremónia alatt a kb. száz hagyományos képen kívül a bokorból is csinált egy olyan fotót, ami aztán az egyik kedvencünk lett, vagy nem beszélve arról, amikor fára mászott, vagy, amikor levezetésképpen meghintáztatott bennünket. A ceremónia utáni páros fotózás alatt Laci és a barátaink jól kijöttek egymással és együtt nevettettek bennünket végig. Akinek volt már esküvője, tudhatja, hogy nagyon fárasztó dolog egyszerre felszabadultnak lenni és jól kinézni az ünnepi ruhákban.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat a saját esküvőnkön, majd az azt követő ebéden, és így a hangulatot és a fontos pillanatainkat megőrzi nekünk a sok gyönyörű fotónk, amiket ezúton is nagyon köszönünk!!

Sok vidám esküvőt és sok-sok szép képet kívánunk a jövőben is, Laci!”

(Kamilla és Zoli)

_________________________________________________________________________________________________

 

“Nagyon boldogok voltunk, amikor részt vehettünk a nyereményjátékon. Szerencsések voltunk, és hamarosan elindultunk Budapestre a jegyesfotózásra. Kicsit féltünk, hogy milyen képeket látunk magunkról vissza, hogyan fogunk pózolni, de László személye megnyugtatott, természetesen tudtunk mozogni a gép előtt. A fotósnak rengeteg ötlete volt, az eredménnyel pedig abszolút meg voltunk elégedve. A fotósnak nem volt gond, hogy néha szünetet kértünk, hogy nem voltunk gyakorlottak, és hogy esti képeket is szerettünk volna. Az esküvőnkön instrukció nélkül, László keresett engem, a vőlegényemet, készült kép a vendégekről, a környezetről, a koszorúslányokról. Egy szót sem kellett szólnunk, olyan képeket kaptunk életünk legszebb napjáról, amelyeket büszkén mutatunk meg bárkinek. Nagyon jól éreztük magunkat a társaságában, mindent köszönünk, bátran ajánljuk a L’ ART FOTO-t mindenkinek!”

(Elina és Péter)

_________________________________________________________________________________________________

2015. tavaszán az esküvőnk szervezésének elején jártunk, mikor egy reggelen a kávémat kortyolgatva egyik közösségi oldalon megpillantottam egy szavazat gyűjtős nyereményjátékot, melynek fődíja egy ingyen esküvői fotózás volt. A nyereményjátékot László indította el. Gyorsan eleget tettem a jelentkezési feltételeknek, majd szorgalmasan gyűjtöttük a szavazatokat. Végül nagy örömünkre miénk lett a főnyeremény. Fotóst már nem kellett keresnünk. Ezt követte az első találkozás, a részletek megbeszélése. Elejétől fogva szimpatikus volt számunkra László jelleme és nyugodt hangvétele. A nagy napon is minden úgy történt, ahogy előre megbeszéltük. Végig ott volt mellettünk, helyt állt a váratlan helyzetekben és egyedi kéréseinket is teljesítette. Már alig vártuk, hogy elkészüljenek a képek. Ismét nem csalódtunk. Összességében elmondatom, hogy László munkáját a profizmus jellemzi, fényképei szeretettel készülnek. Nyugodt szívvel ajánljuk!”

(Valentina és Balázs)

_________________________________________________________________________________________________

 

“Szeretnénk megköszönni ezt a különleges lehetőséget, aminek részesei lehettünk. El se tudtuk képzelni, hogy hogyan fog zajlani ez a nap, milyen lesz amikor minden csak rólunk szól, hogyan fogunk megfelelni az “elvárásoknak”. A kezdeti izgalom után hamar kiderült, hogy nincs okunk aggodalomra, mert Laci olyan közvetlen és baráti hangulatot teremtett, hogy teljesen természetesnek tűnt az egész fotózás. A végeredmény pedig egyszerűen csodálatos lett! Laci stílusa mindkettőnket abszolút megfogott, remek elképzelési vannak, gyönyörű megvalósítással. A környezetünktől is temérdek dícséretet zsebeltünk be, ők se gondolták volna, hogy ilyen szép lesz a végeredmény! 🙂
Szeretnénk még az Oszkar.com-nak is köszönetet mondani a nyereményjáték miatt, illetve Paál Ginának a gyönyörű sminkért, és Muhari Krisztinának a szuper frizuráért!
Ezzel a nappal olyan ajándékot kaptunk, amire örökké emlékezni fogunk!
Köszönjük még egyszer l’Art Foto!”

(Betti és Patrik)

_________________________________________________________________________________________________


“Bár “kissé” megkésve… szeretnénk köszönetet mondani Aradi Lászlónak azért a csodás élményért, amit a fotózás alkalmával kaphattunk! Sosem gondoltuk volna, hogy minket felvillanyozhat bármilyen hasonló történés, mégis így lett! Miután reggel sikeresen összekaptunk a közös öltözékünkön, Laci fél perc alatt elérte, hogy izgatott, marakodó tinikből igazi szerelmesek legyünk! Érdekes volt a járókelők között profi modellnek álcázni magunkat, de hála az égnek rájöttünk ez nem erről szól! Egy olyan napot kaptunk ajándékba, amit örök időkön át emlegetni fogunk és szerencsénkre még képi bizonyítékaink is lesznek róla! Mi és az egymás iránti érzéseink álltak a nap középpontjában! Nem számított a rohanó tömeg, a városi forgalom, semmi! Laci irányításának és türelmének köszönhetően – (nem csak szerintünk) – remek képek születtek, amiket azóta is minden heti rendszerességgel tartott családi rendezvényen büszkén mutogatunk a rokonainknak!

Utóbb derült ki, miért is jelentett ekkora izgalmat főleg egyikőnk (Janó) számára ez a fotózás! Pár napon belül az eljegyzési vacsoránkon albumba foglalva kaptuk ajándékba a képeket a családtól, most pedig már az esküvőnket szervezzük!

Köszönjük szépen nektek l’Art Foto!!!”

(Zsófi és János)
_________________________________________________________________________________________________

“Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!
Csodás képek készültek, apukám véleménye: Életszerű, tiszta, éles,
természetes, nem beállított hatás és szinte minden képnél elmondta,
hogy ez újságba illő, reklám kép :DDD A “nyers” albumon kívül
végignéztük őket.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))
készültek komoly és vicces, kötelező és nem beállított-spontán képek
egyaránt! Fantasztikus!!! :))))

A szolgáltatást már eddig is ajánlottuk sokaknak:) A levelet
természetesen kiteheted, sok embernek okozz olyan örömöket, mint
nekünk a visszanézés közben.”

(Hajni és Zoli)